Om oss

EstetikAkademin har ett behandlingskoncept som bygger på vetenskap!


Melvin Sohrabi
Leg. Tandläkare och Specialist i Oral Protetik

Jag är specialist i Oral Protetik. Jag tog min tandläkarexamen 2006 vid Malmö Universitet och min specialistexamen i Oral Protetik 2014. Det betyder att jag utöver en 5 årig tandläkarutbildning dessutom har en 3 årig Specialistutbildning från Socialstyrelsen.

För att meritera mig till specialist arbetade jag deltid som universitetsadjunkt i Malmö med komplicerade patientfall, undervisning och forskning. Jag flyttade till Stockholm 2015 och då började jag på Eastmaninstitutet, där jag arbetade som övertandläkare med specialist fall i 3 år på avdelningen för protetik och med implantatoperationen på avdelningen för kirurgi. Mitt intresse för svåra och komplicerade fall har gjort att jag ständigt utvecklar och förfinar mina behandlingar. Detta har bidragit till att jag idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom tandvården för vidareutbildning av andra tandläkare inom estetik och implantatbehandlingar.
Jag har drivit Estetikakademin Stockholm i drygt 5 år men har bestämt mig för att flytta till Skanör för att komma nära släkt och familj och startat upp Estetikakademin Skanör.