Estetik

Vad menar vi med estetisk tandvård?

Estetisk tandvård syftar till att korrigera missfärgade tänder och fyllningar, stora mellanrum mellan tänderna, sneda tänder, trångställda tänder, skadade tänder samt att ersätta saknade tänder.

När vi utför estetisk tandvård kombinerar vi alltid välavvägd form och färg med optimal funktion. Resultatet blir vackra, hållbara tänder som du trivs med och vill visa upp. Inför en estetisk behandling går vi tillsammans igenom och diskuterar dina önskemål, ditt bett och din ansiktsform. Utifrån det tar vi fram en modell med det tänkta slutresultatet. Vilken eller vilka metoder vi använder oss av avgörs i dina specifika förutsättningar och behov. Det kan vara skalfasader, kronor, implantat, tandbro, applicering av komposit på tänder, tandblekning och tandreglering med avtagbar tandställning.

För tandtekniska arbeten exempelvis skalfasader och kronor använder vi ett av Sveriges främsta dentaltekniska laboratorier Unique Dental. Vid avtagbar tandställning använder vi ofta Inman Aligner, ett av marknadens absolut bästa och säkraste system.

Vår drivkraft är att ge dig som kund förstklassig, trygg och patientfokuserad tandvård. Vi ser också alltid till att avsätta tillräckligt med tid – både för din behandling och för det personliga mötet med dig som kund. På så sätt lär vi känna varandra, vilket vi vet ökar chanserna för ett lyckat resultat och en god långsiktig relation.

Vill du veta mer eller boka tid?
Välkommen att kontakta oss för mer information om kliniken och vårt arbetssätt, eller för att boka tid.