Behandlingar

Hos oss är du i trygga händer.

Invisalign är en modern och nästan osynlig behandling, med hjälp av ett antal löstagbara transparenta plast skenor som byts ut varannan vecka korrigerar man tänderna lite i taget. Invisalign är lämplig för enklare kosmetiska behandlingar då den tar hand om mindre korrigeringar. Invisalign passar bäst för att korrigera små felställningar som tippning av tänder. Varje Aligner är skräddarsydd för dina tänder. Dina tänder kommer att röra sig – lite i taget, vecka för vecka – gradvis i riktning mot det beräknade slutläge du och ortodontisten beräknat.

Skalfasader

Skalfasader är tunna, skräddarsydda skal av tandfärgade porslin. Vi designar dom för att täcka tändernas främre yta för att förbättra ditt utseende.

Läs mer

Implantat

Vi använder implantat för att ersätta förlusten av din naturliga tand/tänder Implantat kan liknas vid en titanrot som installeras i din käke för att ge din estetik och funktion tillbaka.

Läs mer

Osynlig tandställning

Vi rättar till trångställningar och felställningar med osynlig tandställning. Flertalet patienter intygar att ingen märker att de har en osynlig tandställning i munnen.

Läs mer

Tandkronor och broar

Kronor och broar är fasta porslinständer som cementeras på dina befintliga tänder. Behandlingarna förbättrar tandens utseende, form och anpassningen av ditt bett för att uppnå bättre funktion.

Läs mer

Tandblekning

Tandblekning kan vara ett mycket effektivt sätt att ljusa den naturliga färgen på dina tänder utan att ta bort någon tandsubstans.

Läs mer

Allmäntandvård

Allmäntandvård definieras som en utvärdering, diagnos, förebyggande och/eller behandling av sjukdomar, störningar och/eller tillstånd i munhålan.

Läs mer